Lajmi i fundit:
  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

  • Për reklama në IDEA telefononi në numrin e celularit 0696683929

konk3

Tiranë- Shqipëria vazhdon të përballet ende me problemin e madh të ndotjes nga mbetjet urbane. Mbeturinat në shumë zona të vendit nuk mblidhen dhe banorët, në qytete e fshatra, i hedhin ato në mjedise publike, në anë të rrugëve, përgjatë shtrëtërve të lumejve dhe përrejve, duke u bërë kështu shkaktarë të nivelit alarmant të ndotjes […]

indiferenca2

Tiranë- Tashmë të gjithë e njohin “pemën simbol” në të cilën janë provuar forma të ndryshme për të ndaluar grumbullimin e mbeturinave por nuk është arritur qëllimi. Diçitura që do t’i shkonte më mirë kësaj fotoje të dërguar sot në adresën tonë të email-it do të ishte: “Njerëz indiferentë përbri grumbullit me mbeturina”. Gazeta IDEA […]

gjanica-fier-armo

Fier- Kompania e naftës ARMO është ndëshkuar me një gjobë prej 5 mln lekësh të reja nga Inspektorati i Mjedisit. Kjo për shkak të shkeljes së rregullave në shkarkimet e mbetjeve në lumin e Gjanicës, në Fier. Shkarkimet e mbetjeve kanë sjellë ndotje masive të ujit dhe tokës në gjithë zonën përreth. Pas kontrollit të […]

hyrje-pallati

Tiranë- Vende të reja të grumbullimit të mbetjeve shpikin qytetarët çdo ditë e më shumë. Ashtu siç e shikoni edhe nga fotografia më poshtë, aty ku janë hedhur qeset me mbeturina, është hyrja e një lagjeje dhe ësdhtë një vend absolutisht i papërshtatshëm për hedhjen e plehrave. Gazeta IDEA fton të gjithë qytetarët të denoncojnë në […]

toka

Këto janë në mesin e imazheve më të pabesueshme të planetit tonë, të krijuara ndonjëherë. NASA ka publikuar dhjetra imazhe të saj të Tokës, marrë nga sateliti, duke treguar çdo gjë që nga portreti i ‘mermerit blu’ të Tokës si një e tërë, në shpërndarjen e CO2-shit rreth globit.    Imazhet u publikuan për të kremtuar […]

rrugekartonparking

Tiranë- Këto imazhe janë marrë në rrugën “Myslym Shyri” në Tiranë. Bizneset përgjatë saj zënë vend parkimi duke lënë në rrugë kuti kartoni duke ndotur. Ndotje kudo Gazeta IDEA fton të gjithë qytetarët të denoncojnë në adresën e email [email protected] ndotjen në rrugët e vendit. Ky konkurs është pjesë e projektit “Denonco ndotjen përmes fotografisë”, i […]

mbetjet

Durrës- Kreu i OSBE-së, Robert Wilton dhe deputetët e Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese kanë diskutuar sot për menaxhimin e mbetjeve. Wilton i tërheq vëmendjen Qeverisë shqiptare për mbeturinat dhe mbetjet e tjera të të gjitha llojeve, që nuk po derdhen në vendin e duhur; pjesa më e madhe e tyre përfundojnë në det duke ndotur […]

qesetiranaere

Tiranë- Po nëse koshët dhe kazanët e mbeturinave janë të vendosur disa metra larg vendit ku je, kjo so të thotë që qeset plastike me ndotje të lihen në mes të rrugës? Ndotje kudo Kjo është një pyetje që të lind natyrshëm teksa sa herë kalon diku në Tiranë, e ke të pamundur të mos […]

kolonaklryesorendotje

Tiranë- U rikonstruktua dhe u pastrua pak muaj më parë me rastin e ardhjes në Tiranë të Papa Françeskut. Por ambienti përbri Universitetit Politeknik të Tiranës ka nisur të mos mirëmbahet. Ndotje kudo Në hapësirën mes Rektoratit dhe Qendrës së Studimeve Arkeologjike, e cila njihej me emrin Kolonat, sot një shesh i hapur, është i mbuluar me mbeturina […]

ndotjeqesetellbasanirruga

Tiranë- Imazhi tronditës është marrë në një nga rrugët e kryeqytetit. Siç shihet nga pamjet paçka kazanët janë të zbrasur, mbeturinat hidhen pranë tyre. Ndotje kudo Gazeta IDEA fton të gjithë qytetarët të denoncojnë në adresën e email [email protected] ndotjen në rrugët e vendit. Ky konkurs është pjesë e projektit “Denonco ndotjen përmes fotografisë”, i organizatës […]

Faqe 2 nga 8812345.10.Fund